Saturday, 17 December 2011

JOHOR PREMIUM OUTLET !!!

chanteq kan tmpt nih ,, tmpt yg sesuai utk kite jln2 ujong mggu nan fmily ,, santai2 je tempatnye..!  like it !
yg ni adlh antare butik bejename kat cni ,,
ni la nme tmpt nyew ..
ni yg aq kte tmpt nye mwah ! cer tgk struktur die ,,.. hmm best la jgk..
tD aq n' family g jB ade jemputan majlis bekhaTan ,, ya ALLAH sedap seyh lauk2 die ! erm ,, what 0mputeh say that ? ,,... huh ! maRvelous ! (btol ke eje nih ?) pas2 yg x buley bla nye sampy2 uma die bru ddok ,, tuan uma ajk mak aq tgk pets die >kucing< ya ALLAH ! chumil2 smenye !! die kte mknn die je 500 hengget sbln ,, hah amekAW !! tu blom bwk kucing g klinik enjek lg ,, haiy0y0 ! mmg org kye je mampu tok bende2 sme tu ,, then mse nak bleq tu abg aq bwk la kite owg g jln2 ,, kat ' j0hor premium 0utlet ' ,, kat ctu ade byk butik je ,, but sme nyew mhl2 ,, kdai yg fes kte owg msok adlh kdai pkaian ,, aq pon ta phm ape punca sehelai seluar pendek muat2 msuk punggung ni blh smpy hrge 2 ratus lebey ,, aq ni jujur le ckp ,, aq ta ske msok tmpt o' kedai2 yg aq msok but i'm very sure yg aq x kn dpt brg tuh ,, bkn pe wat skt aty jek ,, ye la kte da syi0k2 mnt kat brg tuh tp hrge'e mmg kte x mmpu nak bay0 ,, then aq ape lg ,, da skt mte tgk hrge sme brg2 tuh ,, aq pon ckp nan family aq ,, "wei da la .. ms0k cni tp x dpt beli nk buat apew?!" ,, pastu kite org kuar ,,.. jln pye jln pye jln ,, aq tertgk sekeping kertas yg terikat kat seutas jam ni ,, aq p0n tekej0t bkn ape aq difahamkn oleh my br0 ,, die kte brg2 kat stu sme mhl2 ,, standard org2 kye jek ,, tpi knape hrge'e 6 hengget jek ,,pas2 aq cbe selidik lg ,, aq tgk blk,, asl ade stu dgit kat dpn pas2 ade koma then ade lgi 3 dgit kat blkng'e ,, hah nak tau ape bende'e ? hah ! amekAW hrge'e 6 ribu lebey ! aq tgk jam tu x de la chantek mne .. mcm jam2 yg slalu aq tgk kat pasar2 yg aq slalu pgi jek  ,, haiy0 !! aq bru aq seda tmpt tuh untok org yg bergaji 10 ribu ke ats je yg plg lyak gi ctu ...hmm ,, but tempat tu best sbb nye nmpk mmg mewah gile ! kipas kat ats bersepah rse pon tidak ! ahaks ! ,, erm .. 0k la kat cni jek ,, puppye !

No comments:

Post a Comment