Monday, 19 December 2011

# k@wAn sayew yunk b'perangai GILE2 #


                                                                 















            hai asssalamualaikum ... :D ! k ,, yesterday dah citer psl kwn2 yg aq syunk ,, n today i'm going to story about sume kawan aq yunk GILE2 !! d'antare'e adlh SHAHJUNAIDAH o' BEDAH ,, diikuti oleh FAKARIAH NAJWA o' WAWA ,, then NUR FADILAH O' nickname die FADI ,,,.. and the last one is (nme die sme cam aq cme ta de SITI n DOUBLE 'a') nme die ZULAILA AINI !! kiteowg pggl die AINI ... ketue gile2 kat cni BEDAH lha dri dlu smpy skunk x ubah2 gile2 die tuh ,, n u know what die antre yg d'tego kat dlm kls sbb tdung die ,, nak tau sbb ape ?? c0z die klu pkai tdung boleyh smpy x nmpk mke die yg ayu tu ,,uhuk2!! kiteowg pon ta tau npe die mlu sgt nak tunjukkan mke die yg ayu +chumill tuh ,,,(errr!!) >haha just kidding k< ,,, fes2 mmg aq ta ske kwn nan bedah ni ,,, die buley d'ktekn buli aq jgk r mse aq msok ,, haha ,,.. nak tau ape yunk die buat ,, k aq citer mse aq msok TIGS .. aq dpt kls yunk ade blajo JEPUN ,, then aq da la bru msok tetibe da nak pekse ,, so aq ckp la aq ta paham stu bende pon ,, then dgn baek hti nyew ,, BEDAH n WAWA nak aj0 aq JEPUN... tau tak dorg aj0 aq bende tu,, memang aq buley dpt tp BEDAH pde mse yunk sme die swoh aq hafal sume nme KAKAK DORM !!! aq pon ikot je lha (ye lha budak bru msok nme leyh melawn) haha .. da lha tu die aj0 aq smpy k0l 1 lebey klu x silap ,, perghh !! mmg nak menanges lha aq kan !!! da la bru msok ,, pastu kne tdo lmbt plak tu ,, haiy0o !! pas2 die ni jenis yunk mmg KECOH GILE kat dlm klass tuh ,,, ape pon x buley die tuh !! tp dlm gile2 die ni ,, die pon kdg2 lmbut gak aty die tuh ,, die slaloo'e akan nanges tiap kli lps kite owg dpt result ,,,, but ALHAMDULILLAH dlm taon ni wlupon die asyik merungut kte die nak pindah ,, die stay gak kat kola tu next year ! s0 aq bangge nan die !!!
erm ,,k klu WAWA nih ,, x byk sgt lha gile2 die (actually byk gak p ,, x byk ,,huh cm ne tu??) die ske nyanyi2 cm aq gak ..yg bes nye pnh aritu mse PMR x slh aq nan WAWA aj0 BEDAH nyanyi JAR OF HEARTS  .. hahaha kat makmal KBSM 1 ,,, kelak0 ,, BEDAH nyanyi tgk lirik tu tegagap2 ,, hihi .. but aq ske kwn nan WAWA ni sbb die ni biase2 jek .. die ni like ade klb PERSATUAN BAHASE JAWE ,,, kat kls x hbes2 nan JAWE TOTOK die tuhh !! die also STYL0 !! n die ni jenis yunk ta buley tgk kwn2 die yunk laen nanges ,, pnah skali tu aq nanges ,, pas2 die pujok + tye mslh aq habes2 !! bkn ape die syunk sgt kat kwn2 die !!! but die lgi amek kesa kat bedah lha sbb'e bedah stu kg nan die ,, dorg pon dlu stu geng jgak !!! k,, FADI plak die ta byk sgt cite but aq ske kwn nan die sbb die akn lyn sume owg ta kesah lha die bnci ke pew kat owg tuhh ,, die jgk sgt SPORTING org'e membuat kn sme org yg kwn nan die lg ske kwn nan die ,,,, k we continue with AINI ,,                
dlu aq ta ske nan die ats sbb yunk ta munasabah (sbb nme kite owg da nak sme ...huhu) but lme2 aq buley ngan gile nan die ! aq pon ta tau mcm mne boleh kamcing !!! but aq syunk die .. die baek , pandai ,chumill !! mke die cam cine ckit2 ... die slaloo dpt top 10 jek klu tgk result pekse ,,, jeles aq tau !! kdg2 cian kat die die slaloo dtg lmbt sbb umah die jaoh ,, die stu kg nan WANA ,, tp parents die k0t yunk ta bg die d0k ostel ,, ta tau npe ,, parents die ni org bisness ,, kaye ! p kdg sian tgk die sbb parents die klu keje slaloo blk lmbt ,, time da tid0 ,, bru parents die blk (WANA kte lha) ,, but aq ttp bgge lha ngan die sbb die ni pandai ,, pas2 baek plak tue ,, klu dak ostel ade pape yunk x ckop msty swoh die tlg blikn ,, o' die ni buley tlg kite owg pgang enset hikhok !!! k lha conclusion'e kat cni adlh aq syunk dowg !! TENGS KAT DORG YUNK NAK KAWAN NAN AQ !!!!  jgn winduu aq tau next year ! ahaks !! ,kbaiii !! ;P



# k skunk nak bg kowg tgk sendirik mke2 org yunk aq cite kat ats td ......,, !


                                                             

                                     erm ,,, k !! ni la BEDAH !! the top oh GILE2 pye mudaxx !!!
 aq tekejot mse tgk die mkn kek cheese yunk erica bg kat kte owg aritu (org islam yunk buat aeh ) die sggop keluakn blk cheese yunk kat dlm mulot tuh sbb die x ske mkn cheese ,, die kte die geli ,,haha ,, sbb pe da lpe .... but comey !!



     k!! ni WAWA JAWE TOTOK KITEW !!! styl0 ta die ... hikhok ,,, teeettt !! pape pon die sgt caring !!!




 0k ! ni la fadi ,, mke die ni cam seram ckit coz mte die sgt BULAT !! tp tgk lme chumill !! lg2 time die ktawe ,,hikhik ...




hah !! ni lha AINI !! chanteq kan ! die ni sengal2 ckit lha ,, ahaks !! die kecik jek ,, tp cm hyperactive daa~~ (bkn yunk cact tu ,,, like x buley dok diam cm tu lha ,, hihi ,, akq die pon chanteq gak !! puteh sgt !!! ske kwn nan die !!!



                                                           # 0k !! ckop xmpy kat cni jewp #

  # as usuall nak ckp sowie kat kwn2 yunk ade kat ats ni sowie terbukak aib korg ke slh ckp o slh cite ke                                             ape , , arp d'maapkn ,, #

            # sowie kat sme yunk bce klu ade slh eje ke pe aeh  .. english syew slh ke pe ,, tego tau !!#

                                                                          # enj0y it !!#




                                                                                                         by : lala :D

2 comments:

  1. heee <3 sayang kau lala .! hurwm, nice semue citer dalam blog kau nih .! aku suke .! >peace.!<
    by the way , aku nak nagis bace yg psal (bedah slaloo ngis klau lpaz dpt result) hurwm , i love you friend .! nice to know you n nice being your friend ,,

    ReplyDelete
  2. ala ,,bedah jgn lha ckp cm tu sedey tau...:'(

    ReplyDelete